Figyelem:
Az ezen az oldalon közölt információk megkérdőjelezhetik az otthonról végzett jövedelemszerző tevékenységre vonatkozó eddigi ismereteidet, emellett viszont jelentősen megnövelhetik az MLM vállalkozásod iránt érdeklők számát, és az abból származó bevételeidet is...

Mindenesetre én figyelmeztettelek!

Nos, az igazság egyszerűen az, hogy...
Mindaz, amit jelenleg a felsővonalak többsége a hálózat-építőinek
tanít, régebben remekül működött, úgy a 90-es évek elején, de ma már más időket élünk, és

a talpraesett, az új megoldásokra fogékony hálózatépítők, akik megértették az Online MLM korszakváltó üzleti filozófiáját,
a jövőben egyszerűen le fogják hagyni

mindazokat, akik továbbra is csak üldözni akarják a vásárlójelölteket, és megpróbálják rájuk tukmálni a termékeiket.

Elfelejtheted nyugodtan és örökre az ismerőseid és rokonaid zaklatását, az egyméteres szabályt, az utcán idegenek leszólítását, és mások győzködését, hogy lépjenek be az MLM hálózatodba vagy bármit is vegyenek tőled...

Készülj fel arra, hogyan tudsz majd egyre több ígéretes adottságokkal rendelkező jelöltre szert tenni, akik türelmetlenül várják, hogy megismerkedhessenek mindazokkal a megoldásokkal, amelyeket te már sikerrel alkalmazol. Érdekessége a dolognak, hogy az MLM vállakozásod nagyfokú automatizáltságának köszönhetően, eközben már pénzt is kereshetsz...

Bátran búcsút mondhatsz a betanult, hagyományos eladási trükköknek, az embereket rábeszélő próbálkozásaidnak, és folyamatos nyaggatásuknak!

Most alkalmad lesz megismerni azokat a megoldásokat, amellyekkel a munkatársaimmal együtt már rendelkezünk, és sikerrel alkalmazunk.

Kajárik Béla
társad az Online MLM
vállalkozásod sikerében

Kedves MLM-ező Barátom!


Az MLM-mel "összetalálkozva" tárult fel előttem az önerejükből jólétüket megteremtő személyek egyik SIKERTITKA:

A jövedelemszerzés egyfajta tudomány, aminek jelenleg az iskolákban csak a legprimitívebb formáját oktatják mármint, hogy "Add bérbe az idődet, vagyis az életedet!" (egy köznapi megfogalmazásban ez így hangzik: "Dolgozz egy jó állásban!")

Sajnos ma még kevesen tájékoztatják az embereket arról, hogy az internetnek köszönhetően napjainkban megteremtődtek a feltételei a folyamatosan megújuló, jogdíjszerű jövedelemszerzésnek, ami nem csupán a megélhetési költségek fedezésére, hanem akár egy tisztességes jövedelemszint elérésére is alkalmas.

Tényleg mód nyílik a képességeink és tehetségünk pénzre váltására, ha hajlandók vagyunk az ehhez nélkülözhetetlen korszerű, internetes, értékesítési eszközök és módszerek alkalmazását megtanulni.
Érdekes felfigyelni arra a tényre, hogy az MLM "szakmának" egyik fő alapelve a másolódás. Nézzük akkor most meg, hogyan is működik ez a gyakorlatban?

A statisztikai adatok szerint az MLM-ezők 95 %-a kudarcot vall (erről viszonylag könnyen meggyőződhetünk, ha az ismerőskörünkben érdeklődünk arról, hogy kinek él a környezetében legalább egy olyan család, amelynek tagjai láthatóan ebből a szakmából szerzett jövedelmüknek köszönhetik az átlagosnál magasabb életminőségüket.)

Akkor most mi is másolódik itt? A kudarc? Mit és kit másolnak sikerrel azok, akiknek "bejött" az MLM, és megéri nekik ezt a szakmát művelniük?

Közismert tényként emlegetik, hogy az MLM a XXI. század egyik legetikusabb jövedelemszerző módszere: Jövedelmet itt csak az elvégzett munkánk eredménye alapján kaphatunk, amire rajtunk kívül senki másnak nincs befolyása. Minden az általunk a piacra vitt értéktől függ. Csupán a nyüzsgést itt nem fizetik meg, csak az eredményt!

Talán arra nyílik az MLM-ben mód, hogy a könnyű és gyors meggazdagodásban hívők tanulópénzét bekasszírozhassuk? Összeszedni a pénzt mindazoktól, akik eddig még nem tanulták meg azt, hogy "ingyen sajt csak az egérfogóban van"?

Ehhez mindössze alkalmat kell teremtenünk ahhoz, hogy a vállalkozásukba belerokkant személyek a maradék pénzükből egy MLM vállalat termékeiből csinos készletet vásárolhassanak, és aztán rájöjjenek, hogy szépen rászedték őket? Meggyőződhetnek róla, hogy a kapott jóslat nem jött be: "A termékek nem adják el magukat!" Az őket rábeszélő személyektől kapott "módszer" náluk - sajnos - de nem működik...

Vagy ez tényleg egy valódi szakma - önálló vállalkozás - a saját eszköz- és módszertárával, stratégiájával és taktikájával, aminek az a hivatása, hogy segítsen az embereknek megszerezni azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyeket meg akarnak maguknak venni? Mindezt akkor és olyan módon, ahogyan az számukra a leginkább megfelelő?

Az emberek figyelmét csupán felhívni a táplálékkiegészítők létezésére, a 90-es évek elején még elég volt, és erre szinte bárki képes lehetett. Ma már a reménybeli ügyfelek - főként az internetnek köszönhetően - széleskörű tájékozottsággal rendelkeznek, ezért a termékek értékesítésére vállalkozóknak is sokkal felkészültebbeknek kell lenniük.

Az új infotechnikai eszközök használatának köszönhetően bizonyára kevesebb, de megfelelő képzettséggel rendelkező MLM-ező is alkalmas lesz az egyre több vásárló színvonalas kiszolgálására. A kérdés ezentúl már nem az lesz, hogy neked hány munkatársat sikerült - a "nagy számok törvényében" bízva - próba-szerencse alapon a hálózatodba toborozni, hanem az, hogy hány olyan munkatársad van, aki képes akár több száz személlyel is kapcsolatba kerülni és azok vásárlási döntéseit befolyásolni?

Van egy jó hírem! Napjainkban már lehetőséged nyílik arra, hogy a lehető legforgalmasabb helyen nyisd meg a "boltodat" - az interneten! Akár még "autópályákat" is kiépíthetsz, melyeken a vásárlók tömegei tódulhatnak a virtuális bevásárló utcádba.

Tudod, miben veri meg az MLM a hagyományos kereskedelmet? De abban aztán tényleg nagyon! Az ügyfélgondozásban, a vásárlókkal való lelkiismeretes kapcsolattartásban és szolgálatkész kiszolgálásban. Az MLM-ező ugyanis a bolti alkalmazottal szemben a szívét-lelkét beleadja a tevékenységébe.

Ahol eddig leginkább problémái voltak egy MLM-ezőnek, az az üzletszerzés volt. Mivel nem volt boltja, ahová a reménybeli vásárlók bemehettek volna. Különféle trükkös technikákat alkalmazva egyebek mellett az utcán is kénytelen volt ismerkedni, és kávázókban, középületekben és szállodákban üzleti bemutatókat tartani.

Ennek most már vége! Legalább is azok számára, akik fogékonyak az új megoldásokra és van bátorságuk azokat alkalmazni. Az internet ideális feltételeket biztosít a saját "üzletközpontunk" megépítésére.

A feladatot a jövőben az MLM-ezők számára leginkább a már kész vásárlási döntéssel rendelkező ügyféljelöltek figyelmének magukra vonása, illetve honlapjuk/blogjuk látogatottságának növelése fogja képezni. Ezen reménybeli vásárlók számára a fő kérdés már csak az lesz, hogy KITŐL, HOL, és HOGYAN szerezzék be maguknak azokat a termékeket, amelyektől problémáik megoldását várják.

Az internet sokoldalú kapcsolatteremtő alkalmazásainak köszönhetően, olyan személyek is kedvet kapnak az MLM-hez, akiknek korábban ez meg sem fordult a fejében, vagy egyáltalán még a létezéséről sem volt tudomásuk.
A korszerű infotechnikai eszközök használatának, valamint az ahhoz kapcsolódó és az MLM-mel foglalkozók tömegének gondolkodásmódjával teljesen ellentétes észjárásnak köszönhetően, reális esély nyílik arra, hogy akár az MLM vállalatunknál "felettünk" állókat is leelőzhessük.

Eljött az ideje annak, hogy elsajátítsuk az intelligenciánk és képességeink pénzre váltásának mesterségét.

Hagyj fel a munkanélküliség elől menekülők felbosszantásával, ehelyett jobban teszed, ha megtanulod magadhoz vonzani azokat, akik rájöttek arra, hogy nem éri meg nekik másoknak dolgozni. Megvan bennük az a becsvágy és önbizalom, ami szükséges az önálló internetes vállalkozásuk beindításához.

Arra érdemes törekedned, hogy mindazoknak könnyítsd meg a helyzetét, akiknek - miután összetalálkoztatok - sikerül észrevenniük a veled való együttműködésben rejlő előnyöket, és van bátorságuk is ahhoz, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel.

Ha esetleg régebben MLM-eztél, ajánlom, hogy fedezd fel újból ezt a remek iparágat, és csináld másként! Az MLM, az internetnek köszönhetően ugyanis, többé már nem csak az átlagembereknek ajánlott szakma!

Amennyiben jelenleg hálózatépítéssel foglakozol, bizonyára érdemes lenne megismerkedned az online MLM stratégiáival, taktikáival és fortélyaival. Ezeket következetesen alkalmazva, egy új növekedési pályára állíthatod az MLM vállalkozásodat.

Az Online MLM generáció képviselői olyan saját marketing rendszerrel rendelkeznek, amelyik valóban elad helyettük akkor, amikor a vevőjüknél ők személyesen jelen sincsenek, szemben a hagyományos MLM módszereket alkalmazókkal, akiknek a rendszere többnyire akkor sem ad el, amikor ők jelen vannak...

Ebben az e-bookomban feltárom azokat a meglátásaimat, amelyek segítettek nekem az online MLM stratégiájának és taktikai módszereinek megértésében. Ma már tudom, hogy:

"A vállalkozásod sikerét meghatározó legfontosabb tényező
egy olyan észjárás elsajátításában testesül meg, amely bátorítással szolgál és képessé fog tenni a sikered érdekében naponta elvégzendő fegyelmezett cselekedetekre."

Emellett bemutatom azokat az internetes eszközöket, amelyekkel automatizálható a mai MLM tevékenység jelentős része, és konkrét példával is szolgálok azok alkalmazására.

Segítségül, hogy eldönthesd, egyáltalán érdemes-e elolvasnod ezt az e-bookot, összegyűjtöttem néhány KÉRDÉST, amelyekre a válaszokat megismerve minden bizonnyal könnyebben építheted majd az MLM vállalkozásodat a jövőben:

 • Melyek az Online MLM-ezők sikerstratégiájának az alapjai? (53. oldal)

 • Megéri-e a hagyományos kereskedelemben bevált lezárási technikákat az MLM-ben is alkalmazni? (68. oldal)

 • Mivel tűnhetsz ki igazán az MLM vállalatod termékeit értékesítő termékforgalmazók közül?
  (20. oldal)


 • Mi az AdWords csapda? Miért állítja szembe egymással egy azonos MLM hálózat termékeit értékesítő hálózatépítőket - és kényszeríti őket egyre növekvő anyagi ráfordításokra - ez a hirdetési forma? (38. oldal)

 • Mi az a két ok, ami miatt a sikertelen kezdő MLM-ezők gyakran feladják az üzleti vállalkozásukat és hogyan lehet ezeket megszüntetni? (23. oldal)

 • Milyen folyamatokat lehetséges és érdemes automatizálni egy Online MLM vállalkozásban?
  (109. oldal)

 • Melyik az a négyféle beszélgetéstípus, amit az érdeklődőinkkel folytatni érdemes, hogy vezető munkatársainkká válhassanak? (93. oldal)

 • Mi az online közösségi marketing és hogyan kell azt csinálni? (45. oldal)

 • Hogyan néz ki egy INTERAKTÍV KÉRDŐÍV és miben rejlik annak eredményes marketing hatása?
  (44. oldal)

 • Melyek az alapvető különbségek a hagyományos és az online MLM tevékenységet folytatók munkamódszerei között? (14. oldal)

 • Miben rejlik az MLM vállalatok "élő" rendezvényeinek és képzéseinek üzletépítési szempontból nélkülözhetetlen ereje? (101. oldal)

 • Hogyan védekezzünk eredményesen az információdömpinggel szemben és kiktől kaphatunk ehhez hatékony segítséget? (119. oldal)

 • Mivel célszerű indítanunk az érdeklődőinkkel folytatott beszélgetéseinket, a termékekkel, vagy az üzleti lehetőséggel? (89. oldal)

 • A sikeres szponzorunk számos tevékenysége közül melyeket érdemes a leginkább lemásolni?
  (13. oldal)

 • Mit érdemes az érdeklődőinknek azt megelőzően "eladni", hogy az MLM vállakozási lehetőségünket felkínálnánk? (21. oldal)

 • Milyen hatással van az Online MLM a munkatársak lemorzsolódására? (59. oldal)

 • A jövedelemszerző lehetőségünk iránt érdeklődőkkel folytatott beszélgetéseknél alkalmazott hatlépéses módszernek, melyek a legfontosabb elemei? (56. oldal)

 • Milyen veszély leselkedik a jelenleg még sokak által megcsodált jövedelemmel rendelkező, de hagyományos módszereikhez görcsösen ragaszkodó, MLM "megasztárokra" és miért? (61. oldal)

 • Mikor érdemes feladni az állását, illetve magánvállalkozását egy eredményesen tevékenykedő MLM-ezőnek? (112. oldal)

 • Mi a blog marketing és hogyan kell csinálni? (31. oldal)

 • Egy Online MLM vállalkozásban melyek az igazán jövedelemtermelő tevékenységek? (106. oldal)

 • Mit neveznek az Online MLM-ezők csodafegyverének, ami számos folyamat automatikus és hibátlan elvégzését teszi lehetővé? (40. oldal)

 • Egy e-mailnek melyek azok az alkotóelemei ("forró pontjai"), amelyeket az emberek leggyakrabban szoktak elolvasni? (42. oldal)

 • Melyek az Online MLM-mel foglakozó hálózatépítők alapvető eszközei? (18. oldal)

 • Mi az MLM-ezők elsődleges küldetése? (100. oldal)

 • Szüksége van-e névlistára egy online MLM-ezőnek? (74. oldal)

 • Milyen termékek értékesítéséből szerezhet jövedelmet egy kezdő MLM-ező - szinte azonnal - a több lábon állás alapelvét alkalmazva? (122. oldal)

 • Mi az, hogy együttérző és ügyfélbarát marketing? (55. oldal)

 • HOL találhatsz azonnal hasznosítható ötleteket az MLM vállalkozásod fejlesztésének meggyorsításához? (139. oldal)

 • Melyek a "vezércikkszerű" értékesítő / reklámlevél fő részei? (50. oldal)

 • Hogyan tudunk véleményvezéreket munkatársnak a hálózatunkba toborozni? (80. oldal)

 • Valójában mi is az MLM? He erre a kérdésre nem tudja valaki a helyes választ, akkor nem érdemes azon elcsodálkoznia, hogy miért nem tart ott az MLM vállalkozásában, ahol szeretne!(133. oldal)

 • Melyek azok a kérdések (31 db), amelyeket feltétlenül érdemes feltenni a munkatársjelöltjeinknek, hogy megállapíthassuk érdemes-e az adott személyt a hálózatunkba toborozni? (126. oldal)

 • Milyen képességekkel érdemes egy MLM-ezőnek leginkább rendelkeznie? (114. oldal)

 • Melyek az Online MLM-ezők által elkövetett típushibák? (48. oldal)

 • 10 tipp egy honlap látogatottságának növelésére - nem számítva a honlap keresőmotorakra optimalizálását (SEO).(29. oldal)

 • Az MLM-ben miért nem jönnek be a sokak által keresett "útlerövidítési technikák"? Helyettük mi jelenti az igazán jó megoldást? (129. oldal)

 • Melyik az a jártasság, amelyet az Online MLM-ezőknek igazán érdemes elsajátítaniuk, mivel a legtöbb jövedelmet is ezzel szerezhetik meg maguknak? (50. oldal)

 • Mi az alapvető különbség az online marketingesek és az online MLM-ezők üzetépítő filozófiájában, észjárásában és alapelveiben (itt most nem a jutalékelosztási rendszerek sajátosságairól van szó)? (70. oldal)

 • Hogyan néz ki egy korszerű ügyfél- / munkatárs toborzó módszer a gyakorlatban? (140. oldal)

 • Mi alapján lehet eldönteni, hogy komoly-e az érdeklődőnk? (141. oldal)

 • Mit kell megtanulnunk, ahelyett, hogy igyekszünk úton-útfélen leszólítgatni az embereket abban reménykedve, hátha éppen ők azok, akik remek munkatársaink lehetnek majd a jövőben. (142. oldal)

 • A veszteség elkerülésének érzésén alapuló két hatékony marketing módszer bemutatása (143. oldal)


A tévedések elkerülése végett szeretném megjegyezni, hogy az MLM nem az a szakma, ahol az átlagemberek átlagon felüli jövedelemre tesznek szert. Ebben az iparágban a kimagasló sikereket az átlagon felüli képességekkel rendelkező egyének érik el. Ők ugyanis - a vonzás törvényének köszönhetően - összetalálkoznak olyan személyekkel, akik segítenek nekik felfedezni a bennük rejlő adottságaikat, melyeket eredménnyel kamatoztatva képesek lesznek családjuk számra átlagon felüli életminőséget biztosítani.

Az MLM tehát, koránt sem egy munkanélkülieket megmentő segélyprogram, hanem a megfelelő egyéni adottságaik kifejlesztésére hajlandó egyének számára, egy korszerű jövedelenszerző lehetőség.

Melyek ezek a sajátos adottságok, képességek? A teljesség igénye nélkül, szerintem mindenekelőtt, a szívós kitartás, a kapcsolatteremtő képesség, a tanulási vágy, az újdonságok iránti érdeklődés, a vállalkozói és vezetői adottságok, a kommunikációs képesség, valamint az eQ (elektronikus - internet használó - intelligencia) és EQ (érzelmi intelligencia) tartoznak ebbe a csoportba.

"Ez az - MLM - iparág valóban könyörtelen. A kapitalista vállalkozói világban ezelőtt és ezután is a rátermettebb lesz az, aki mindent túl fog élni. Ha hiszed, ha nem, ez az egyik legcsodálatosabb ajándék, amit az életünkben kaphatunk. Lehetővé teszi, hogy olyannak láthassuk magunkat, amilyenek vagyunk - megmutatja, hogy mik az erősségeink és mik a gyengéink-, és olyan képességgel lát el bennünket, ami segít azzá válnunk, ami lenni szeretnénk.
A határ a csillagos ég, ha hajlandók vagyunk
megfizetni ennek az árát."

(Mike Dillard)

Te tudod már, hogy melyek az igazi erősségeid, amelyekre akár egy ilyen korszerű vállalkozást is fel tudnál építeni?

Megértem a helyzetedet, hiszen most alaposan fel van neked adva a lecke: Kinek higgyél?

A jelenlegi szponzoraid közül azoknak, akik között lehet, hogy van, aki még havonta egy milliónál is többet keres, de képtelen neked megtanítani hogyan szerezz jövedelmet most 2009-ben, azoknak a termékeknek az értékesítésével, amelyeket neki még 10 évvel ezelőtt annyira könnyű volt eladni?

Az olyan személyeknek fogadd-e meg a tanácsait, akik remekül tudnak másokat lelkesíteni, barátkozásra, ismerkedésre buzdítani, de képtelenek "eligazodni" a napjainkban formálódó internetes közösségekben?

NE FELEDD!

Azért mert egy módszer egyszerű és könnyű lemásolni, nem biztos, hogy eredményt is hoz!

Vagy inkább egy idegen személyre hallgass, aki arról tájékoztat, hogy az internetnek köszönhetően mennyivel könnyebb a célpiacának tagjait megtalálni és megszólítani? Aki a jelentkezőkkel élvezetes beszélgetéseket folytatva Online MLM módszereket alkalmaz, és így választja ki a számára legszimpatikusabb munkatársjelölteket?

Egy olyan hálózatépítőre, aki gyakorlati tapasztalataival segíteni tud neked az MLM vállalkozásod internetes megjelenítésében és az online közösségekben való ismerkedéshez? És ezt saját honlappal/bloggal rendelkező, és azok folyamatos karbantartására képes munkatársainak internetes jelenlétével is képes bizonyítani?

Kedves Béla!

Ennek a könyvnek az olvasása is egy ÉLMÉNY volt számomra (az a rengeteg "AHA"). Köszönöm Neked, hogy ezzel a tudással gyarapodhattam!

Ez a könyv már inkább gyakorlatias volt számomra és most már PONT ERRE volt szükségem! Az első része, maga a marketing rendszer, ami egyszerűen ZSENIÁLIS! A másik felében pedig azt éreztem, mintha magamat kellene látnom - beleképzelnem, vagyis amivé válnom kell, hogy sikeres legyek: vezetővé és egyben szakemberré.

Az utolsó 2-3 rész voltak számomra a legtöbbet mondóak és legemlékezetesebbek. Köztük "A veszteség elkerülése érzésének motiváló ereje" című fejezet.

Baráti üdvözlettel:

Gerbovics Péter
http://GerbovicsPeter.hu

 

Kedves Béla!

Most másodszor olvastam el az Online MLM 2.0 e-bookodat.

Amikor először találkoztam vele, egy számomra ismeretlen, de nagyon vonzó internetes MLM rendszer képe bontakozott ki a sorok közül. Egy olyan rendszeré, amelyben nem kell megszokni a "nem"-eket, ugyanis teljesen más szisztémával dolgozik. Itt valóban azokkal az emberekkel kell csak beszélni, akiket ez valóban érdekel.

A könyvben részletes leírás található a rendszer lényegéről, és gyakorlati megvalósításáról, érthetően, követhetően, a legmodernebb internetes eszközöket is bemutatva.

Most másodszor olvasva éreztem azt, hogy milyen egyszerűek, és eredményesek ezek a lépések. Közben nem csak az internetes rendszer, de az ember maga is épül, fejlődik, és nem várt élményekre, eredményekre talál.

Köszönet érte!

Erdei Zita
http://munkababaval.blogspot.com

 

Korábban annyira irigyeltem azokat a hálózatépítőket, akiket a jelentkezőik hívtak fel, és nem nekik kellet kezdeményezni a kapcsolatfelvételt. Az ebben az e-bookban leírtakat alkalmazva, már nekem is sikerült belekóstolnom abba, milyen remek érzés az, amikor engem hívnak fel a kíváncsi érdeklődők.

Hálás köszönet a számtalan eddig még sehol nem hallott internetes tippért és megoldásért!

Kállai Éva
wellness-eva.hu
 

Kedves Béla!

Szeretnék Neked köszönetet mondani azért, hogy vetted a bátorságot és ilyen érthetően feltártad az MLM új korszakának lehetőségeit.

Úgy gondolom, hogy ezzel az e-bookoddal MLM-ezők ezreinek a vállalkozását mented meg. Sokan vannak, akik igen keményen dolgoznak ebben a szakmában, de mivel még nincsenek tudatában a közelgő "nagy fordulatnak" - bizonyára felhagynának ezzel a tevékenységükkel.

Mivel én is vállalkozó vagyok, jól tudom, hogy mennyire fontos az álmaink megvalósítása. Te ezzel a könyveddel MLM-ezők ezreinek az álmát fogod megmenteni.

Kis Péterné Jutka
herba-elet.hu
 

Azt hiszem, "Kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni". És az MLM is folyó, méghozzá a rohanó Világgal azonos iramban zubog. Ha a "jól bevált" módszereket utánozod, akkor ugyanazon a folyószakaszon ragadsz, és sohasem éred el a Tengert.

Ez az E-book megmutatja, hogy el lehet engedni a sziklát, amibe oly sokan kapaszkodnak görcsösen, és engedni, hogy a víz repítsen. És ez nem csak az MLM-ben van így. Még most sem tudom igazán, hogy itt, vagy másutt találom-e meg az utamat, de Béla felismerése rávilágít arra, hogy nem csak a mások által kitaposott ösvények vezetnek célra, sőt: a saját célod a saját célod, más nem fog arra menni.

Röviden: köszönöm, hogy megosztod velünk!

Némethy Krisztián
melem.extra.hu
 

Szia Béla!

Igazán élvezettel olvastam el ezt az e-bookodat (is), és újból sikerült megerősítened abban, hogy jó úton járok, amikor az időm és energiám a blog írásra, cikkek szerkesztésére és az online közösségekben kifejtett aktív részvételre fordítom.

Köszönöm mindazt, amit ennek az iparágnak a fejlődése érdekében tettél és jelenleg is teszel.

Szilágyi Beáta
wellness-bea.hu
 

Szia Béla!

Ilyen nincs és mégis van! Arra gondoltam, amikor elolvastam az első két tanulmányodat, hogy innen már nehéz újat mondani, de rosszul gondoltam. Rájöttem, hogy az interneten történő üzletépítésnek szinte csak előnyei vannak. Be kell látnom ez a jövő. Nehéz lenne kiragadni bármit is az Online MLM 2.0-ból hiszen, szinte mindegyik fejezet nagyon fontos témákat taglal. Tudom nem lesz könnyű, de végigmegyek ezen az úton, mert nagyon megéri az árát!

Szia, és köszönöm az eddigi segítséget.

Baráti üdvözlettel:

Boros Pál
misztikusmlm.blogspot.com
 


Bizonyára forgatod a fejedben a gondolatát annak, hogy megvárd-e, amíg a "feletted" lévők rájönnek arra, hogy ők is hozzákezdjenek az internet nyújtotta előnyök kiaknázásához az MLM hálózatuk működtetésében? Vagy inkább te magad kezdj hozzá és tanítsd meg nekik ennek a módját?

Mindenesetre jó, ha tudod: Az internet virtuális birodalmában a területfoglalás és a parcellák kitűzése már megkezdődött! Egy korábbi jól ismert reklámból vett szállóigére szeretnélek csak emlékeztetni: "Ha kimaradsz, akkor lemaradsz!"

Most pedig, Zig Ziglar a személyiségfejlesztés nemzetközileg jól ismert szaktekintélyének mondását idézném: "Találkozzunk a csúcson!"... illetve világ valamelyik híres tengerparti üdülőhelyén, ahol a jól megérdemelt munkánk jutalmaként töltjük majd a napjainkat.

Szeretnék Neked kedvet csinálni ahhoz, hogy bátran merj belevágni az Online MLM vállalkozásba!
Egy dolog biztos:

"Ha nem vállalkozol, az életed nem lesz olyan,
mint amilyen lehetne!"

(Malcolm Forbes)

Egy önerőből saját anyagi biztonságát megteremtő személy könyvében olvastam, hogy "Egy apró ötlet elég ahhoz, hogy belevágj, és kiválj a "kerítésen ülő" döntésképtelen személyek sorából."

Mi van akkor, ha ezt az ötletet egy 12.500 forintos könyvben találod meg?

Ebben az e-bookban leírt meglátások, fortélyok és ötletek eredményes alkalmazásával jövedelemre tehetsz majd szert. Ugye nem tartod méltánytalannak azt kérnem, hogy cserébe én is juthassak némi nyereséghez?

Ez a könyvem ugyanis nem egy a tucatnyi romantikus, unaloműző regények közül. Tudod ilyeneket szoktak olvasni azok az emberek, akik szabadidejüket szívesebben töltik olyan programokkal, amelyek segítenek nekik elterelni a figyelmüket a napi problémáikról ahelyett, hogy azok megoldásán törnék a fejüket.

Az MLM-mel kapcsolatos - 14 év alatt tett - "felfedezéseimet" osztom meg benne, amelyeknek anyagi- és időköltségei is voltak. Szeretném, ha ezek részben megtérülnének. Neked - elolvasva ezt a könyvemet - módod van arra, hogy jelentősen lerövidítsd a tájékozódási idődet. 5-6 óra alatt megszerezheted 14 év tapasztalatát.

Elkerülheted mindazokat a hibákat, amelyeket én már elkövettem és amelyek árát megfizettem. Ugye ez nem is olyan rossz üzlet?

Egy kis

"KÓSTOLÓ"

AJÁNDÉK letölthető tartalom

1.) Bevezetés
2.) 15. Fejezet: Online MLM-ezők típushibái
3
.) 22. Fejezet: Van-e "lezárás" az MLM-ben?

Gondolj csak bele, mindössze az MLM vállalatod által megrendezett egynapos országos képzésen való részvétel költségének megfelelő összegről van itt szó (természetesen az utazási kiadásokat is beleszámítva). És azokon többnyire miről szoktál hallani? Bizonyára a már végtelenségig megunt - a mai körülmények között működésképtelen - MLM közhelyekről...

Ha most nem lenne erre ennyi pénzed, ki akadályoz meg abban, hogy holnaptól kezdve elvállalj egy olyan munkát, aminek ellenértékén megvásárolhatod majd magadnak egy újfajta pénzcsináló gépezet működésének a leírását, vagy Know How-ját (ha kedveled az idegen kifejezéseket)?

Mit szólnál ahhoz, ha ezt a könyvet elolvasva rájönnél, hogy az életben sok dolog nem úgy működik, ahogyan azt eddig hitted? Segítséget kaphatnál egy új világ felfedezéséhez, és egy új nézőpontból, új megvilágításban vizsgálhatnád meg a környezetedet, és főként önmagadat.

Foglakoztál-e már azzal az ötlettel, hogy olyan jártasságokra tegyél szert, amelyekkel a tevékenységed jövedelmezőségét még gazdasági válságok idején is képes vagy biztosítani?

Azzal, hogy új meglátások birtokába juthatsz, egyúttal egy sajátosan újfajta energiaforrásból is alkalmad nyílik erőt meríteni. Rájöhetsz, hogy minden bizonnyal a korábbi - ma már elavultnak számító - hiedelmeiddel korlátozod le magadat. Tapasztalatból mondom, hogy mindezektől a gyermeki kíváncsiságodat felélesztve, az újabb ismeretek és készségek megszerzésével lesz majd módod megszabadulni.

Ebben az e-bookban nemcsak olyan ötleteket gyűjtöttem össze, amelyeket hasznosítva jelentős nyereségre tehetsz szert az MLM vállakozásodban, hanem számos gyakorlati információval is szolgálok annak érdekében, hogy a jövőben az esetleges komoly anyagi veszteségektől is megkímélhesd magad.

MEGLEPETÉS
AJÁNDÉKOK

1.) Személyes ingyenes konzultációs lehetőség (Skype-on) - 60 perc- velem (igénybe vehető az e-book megvásárlásától számított 6 hónapon belül).

2.) MI éri meg jobban? HONLAP vagy BLOG készítése az ideális megoldás? (Tanulmány)

"Ha abbahagyod a tanulást, a pénzed hamarosan
valaki másé lesz, azé aki tovább tanul."

Robert T. Kiyosaki


Ezek a meglepetés AJÁNDÉKOK annyira értékesek, hogy legalább annyit érnek,
mint maga az e-bookom. És mindezeket INGYEN megkaphatod.

Az "Online MLM 2.0" E-book az alábbi gombra kattitntva
MEGRENDELHE
TŐ!
 

Most néhány véleményt találsz itt azon személyek részéről, akik már elolvasták az "Online MLM 2.0" e-bookomat. Meggyőződhetsz arról, hogy szerintük az mennyire új meglátásokat tartalmaz, és mit tartanak igazán említésre méltónak a benne közölt információkkal kapcsolatban.

Kedves Béla!

Segítségeddel megtanultam, hogy milyen módon ismertessem meg magam és tevékenységem idegen emberekkel az Interneten, és hogy érdemeljem ki a bizalmukat.

Az újabb, információkban gazdag e-bookodban megtalálható a válasz arra a kérdésre, hogy mi választja el a sikeres MLM-ezőket a sikertelenektől.

Mindenkinek ajánlom, hogy minél előbb vegye meg ezt a könyvet, és alkalmazzon, amennyit csak tud, a "szerszámos ládában" található online MLM eszközök közül.

Szenyán Ildikó
neadjafel.hu
 

Szia Béla!

Ez az e-book semmi korábban megjelent MLM könyvhöz nem hasonlítható. Biztos vagyok, hogy a benne közölt ismeretek örökre meg fogják változtatni az MLM-ezés gyakorlatát.

Béla, most olyan értékes segítséget kaptam Tőled, hogy ezentúl már tudni fogom, mire figyeljek legjobban oda a munkatársaim kiválasztásánál. Ráadásul közben még pénzt is kereshetek!

Ezzel a segítséggel rengeteg időt, pénzt és munkát spórolsz meg nekünk.

Hollender Györgyné Orsi
mlm-orsi.mindenkilapja.hu
 

Minden alapvető tudnivalót leírtál egyszerűen és jól érthető módon.

Akár kezdő, vagy tapasztalt online MLM-ező számára egyaránt, számos gyakorlatban azonnal alkalmazható tippek halmaza található meg ebben az e-bookban.

Aki a megvásárlását követően használni is fogja a benne leírtakat, annak a jövőben nem lesznek gondjai a komoly jelentkezők számának növelésében.


Hálás köszönet az ötleteidért!

Walterné Geiger Katalin
egeszsegtippek.hu
 

Kedves Béla !

Olyan tartalommal töltötted meg az e-bookodat, amely biztos "mankó" minden kezdő és nem kezdő MLM-ező számára ! Megválaszolsz olyan kérdéseket amelyek folyamatosan felmerülnek MLM tevékenységem során, újabb és újabb inspirációt, erőt adva !

Igen jól választottam, ez az amit én is szeretnék csinálni! Köszönöm a lehetőséget!

Semetke Gáborné Erika
valtoztasson.hu
 

Az általam korábban olvasott MLM könyvekhez képest - melyek többnyire csak motivációs és amatőr, divatjamúlt "módszereket" tartalmaztak - ebben az e-bookban meghökkentő információk tömegével találkoztam.

Olvasás közben nem győztem számolni összesen hány AH-HA élményben volt szerencsém részesülni. Végre értesülhettem arról, hogy a valódi gyakorlati tapasztalattal rendelkező vezetők hogyan végzik ezt a tevékenységet.

Winklerné Vámosi Nóra
sikeresfogyas.hu
 

Ebben a szakmában legtöbben arra lettek betanítva, hogy fáradhatatlanul addig folytassák az utókövetést a jelöltjeikkel, ameddig nem sikerül nekik egy döntést tőlük kiharcolniuk. És ekkor általában a következő telefonszöveget szokták mondani:

"Szia, Itt Béla vagyok, MLM hálózatépítő, ugye emlékszel rám?A múlt héten már beszéltünk az XYZ MLM üzleti lehetőségről. Csupán azért hívlak, hogy érdeklődjek Nálad, sikerült-e már döntened? Mikor akarod elkezdeni velünk együtt ezt az MLM tevékenységet? Vagy még nem döntöttél? Rendben van, néhány nap múlva majd újból jelentkezem..."

Rövid időn belül aztán rájönnek arra, hogy a "jelöltjüknek" még "át kell gondolnia a dolgot", vagy már soha többé nem tudják az adott személyt telefonon felhívni. Hát, hogy is mondjam... én sejtem, hogy miért van ez így! Ugye mennyire ismerősen hangzik a történet?

Mennyivel izgalmasabb lenne, ha ezentúl, kizárólag olyan telefonhívások fogadásával és e-mailek megírásával kellene az idődet eltölteni, amelyeket a valóban komolyan érdeklődő és veled együttműködni szándékozó személyektől kapnál?

Képzeld csak el...

 • SOHA TÖBBÉ nem kellene idegen embereket telefonon felhívnod

 • SOHA TÖBBÉ nem kellene az embereket "üldöznöd"

 • SOHA TÖBBÉ nem kellene üzenetet hagynod a telefon üzenetrögzítőkön, és reménykedni abban, hogy majd visszahívnak

 • SOHA TÖBBÉ nem lennének nálatok otthoni veszekedések amiatt, hogy a családi költségvetésből mennyit költs el az MLM üzletedre

Ehelyett, amikor felvennéd a telefonodat, egy ilyen szöveget hallgathatnál benne:

"Szia Béla, engem Péternek hívnak. Már több, mint egy órája a honlapodat olvasom, ahol számomra egészen meglepő dolgokat írsz, és szeretnék többet megtudni az online MLM vállalkozásodról. Lenne pár perced arra, hogy néhány kérdésemre válaszolj? Nekem most volna egy kis időm, hogy erről beszélgessünk."

Abban az esetben, ha az jár most a fejedben, hogy... "Hát persze Béla, most te azt képzeled, hogy én majd elhiszem neked azt, hogy az ilyen esetek a valóságban is előfordulnak...?"

Én ezen egyáltalán nem lepődöm meg. A hálózatuk építésével többnyire küszködő MLM-ezők nagy része szerint, ez annyira meseszerűen hangzik, hogy már igaz sem lehet, nem de?

Ezzel kapcsolatban elmondhatom, hogy szinte naponta kapok ilyen telefonhívásokat... az MLM vállalkozásom nagyrészt automatikusan működik... az emberek vagy csatlakozni akarnak a hálózatomhoz vagy rendelni szeretnének a termékeinkből, anélkül hogy előzetesen beszélnénk velük.

Többé már nincs szükségem arra, hogy erőltessem az eladást és igyekezzek "lezárni" a reménybeli vásárlóimmal folytatott beszélgetéseket (vagy pedig, kezeljem a kifogásaikat). Ők maguktól teszik a dolgukat és vásárolnak tőlem!

Ahogyan ez nekem működik, bizonyára NÁLAD is működne. Mi lenne, ha - a megismerést követően - te is csak elkezdenéd alkalmazni a megfelelő receptet?

Az "Online MLM 2.0" E-book az alábbi gombra kattitntva
MEGRENDELHE
TŐ!

Kétségkívül, most lehetőséged nyílik arra, hogy válassz!

Akár egy kattintással most becsukhatod ezt az oldalt, és visszatérhetsz az MLM vállalkozásod építéséhez.

Folytathatod az ingyenes vagy fizetéses hirdetések tömeges feladását, üldözőbe veheted a régebbi és friss ismerőseidet és "megkínálhatod" őket az üzleti ajánlatoddal. Ráküldheted az MLM vállaltodtól kapott klón honlapodra az érdeklődőidet, és bevetheted minden rábeszélő képességedet, hogy ezt követően beléptesd a hálózatodba, vagy vásárlásra ösztönözd őket.

VAGY... Pozícionálhatod magad a szakma vezetőihez és csúcsteljesítőihez hasonló módon. Te is élére állhatsz az MLM iparágban a következő 5 évben várható fejlődésnek, és kreativitásodat kihasználva megalkothatod a saját, automata ügyfél- és munkatárstoborzó rendszeredet, amellyel magad mögött hagyhatod a hagyományos MLM technikáikkal másokat ma már csak többnyire felbosszantó kollégáidat.

Én már korábban megfogadtam azt a tanácsot, amit Donald Trump is kapott annak idején az apjától:

"Tudj meg lehetőleg mindent arról, amivel foglalkozol!"

Tudod mit? Ha még ezeket a sorokat is olvasod, valószínű, hogy hozzám hasonló különcnek számítasz a mai világban. Ugyanis ha a megalkuvók népes táborát gazdagítanád, akkor most jókedvűen viccelődnél a kollégáiddal egy vállalati értekezleten, ahol a neked kiosztott szerepnek igyekeznél jól megfelelni. Eszedbe sem jutna ilyen honlapszövegeket olvasni.

Az indok, ami miatt jelenleg az interneten keresed a helyzeted javítására szolgáló megoldásokat, bizonyára az, hogy te egy magadat mások által befolyásolni nem engedő megszállott vagy. Csak egy tudatosan a saját törvényei szerint élni szándékozó, céltudatos személy képes az ilyesmire.

Erre igazán büszke lehetsz!

Ismerd meg magad minél jobban, és a képességeidet is, amelyekkel még tovább gazdagíthatod az egyediségedet. Nem érdemes mentegetőznöd azért, amilyen vagy, illetve amivé válni szeretnél. Legyél több annál, mint aki jelenleg vagy, és könnyítsd meg a dolgát azoknak, akik téged keresnek, hogy rád találhassanak!

Üdvözlettel:

Kajárik Béla

 

társad az Online MLM
vállalkozásod sikerében


UI: Adj esélyt magadnak és engedd, hogy ebben a könyvemben megismerhető friss információk segítsenek a fantáziádat beindítani, és kiemelkedhess az unalmas, sablonos és szánalmas, módszereket alkalmazó, sikertelen MLM-ezők tömegéből!

"Ne feledd, hogy az MLM egy olyan lehetőség,
amellyel további lehetőségeket teremthetünk magunk számára.
Szó szerint, megcsinálhatjuk a szerencsénket!"

(Len Clements)

Online MLM 2.0

e - book

M E G R E N D E L É S

Igazán megtiszteltetés számomra, hogy megoszthatom Veled legújabb megfigyeléseimet, meglátásaimat és tapasztalataimat, a napjainkba oly gyorsan változó MLM szakmánkkal kapcsolatban.

Remélem, hogy hamarosan Te is birtokába kerülhetsz ezeknek a hasznos információknak.


Javaslom, töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot!

A megrendelésed megérkezését követően kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, amelyben a vételár kifizetéséhez illetve átutalásához szükséges adatok lesznek megtalálhatók. Ha ez nem érkezne meg kérlek, hogy írj erre az e-mail címre: vitalor[kukac]upclive[pont]hu

A FIZETÉSI LEHETŐSÉGEKKEL kapcsolatos további információkat ITT találsz!

Minden Általad megadott adatot bizalmasan kezelek. A rendelkezésemre bocsátott információt sohasem adom ki harmadik fél felé. Személyiségjogaidat a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartom.

Az e-book PDF formátumban kerül leszállításra.

FIGYELEM: A dokumentum megtekintéséhez Adobe Arcobat Reader szükséges!
Az - ingyenes - program innen LETÖLTHETŐ
:

Név: *
E-mail: *
Tel:
Skype:
Telefonhívásra alkalmas időpont:
Számlázási adatok
(cég neve, címe, adószáma):
**
Postacím ahová a számlát kéred:
Irányítószám: *
Város: *
Utca, házszám: *
Fizetési mód:
Banki átutalás esetén a számlát:
Kupon KÓD (ha van):
Fizetendő: 12.500 Ft (Bruttó ár)
Üzenet:

Megjegyzés:

* kötelező kitölteni

* * Kedves Megrendelőnk!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak olyan számlázási címet adjon meg, amely megegyezik a banki utalóval, vagy a postai utalvány küldőjével.

KAPCSOLAT
 
 
Minden jog fenntartva! © VITALOR Bt. 2012


 
Kiyosaki